Letselschade Specialisten

Randstad
HBO
Vast

Wij zijn opzoek voor een toonaangevende rechtsbijstand verzekeraar in Nederland voor een aantal vestigingen in de Randstad meerdere ervaren

LETSELSCHADESPECIALISTEN M/V 28 uur tot 40 uur per week (in loondienst verband)

DE OPDRACHTGEVER
Onze opdrachtgever is onder meer de grootste letselschadespecialist in Nederland. Daarnaast levert ze financiële diensten zoals incasso, consultancy en detachering. De opdrachtgever wil in alle opzichten de beste zijn en met innovatieve producten en diensten voorop blijven lopen. Door te werken met de beste mensen en hen te stimuleren en ondersteunen in hun professionele en persoonlijke ambities. Ook biedt ze als grootste letselschadespecialist diversiteit in interessante zaken, zeker op gebied van middel en zwaar letsel. Wat onze opdrachtgever bijzonder maakt, is de gezamenlijke passie voor het vak, gefaciliteerd door de collegiale, open sfeer en een goede balans tussen werk en privé.

DOEL VAN DE FUNCTIE
Bij onze opdrachtgever hanteert men vanwege een keurmerk een nieuwe werkwijze (meer cliënt bezoeken) dat de service voor cliënten verhoogt. Tevens is er een groeiend aantal claims bij letselschade. Letsel als gevolg van medische fouten, bedrijfsongevallen en verkeersongelukken. Als ervaren letselschadespecialist in middel en zwaar letsel beheer jij het proces van het ongeval tot het geld op de rekening staat van de patiënt. Het is aan jou om onze cliënten te bezoeken en te begeleiden bij het verhalen van hun schade. Samen met jouw cliënten bepaal je zelfstandig de koers en, waar nodig, procedeer je.

JOUW TAKENPAKKET
Jouw werktijd bestaat voor 50% uit contacten en communicatie met betrekking tot:
- het ongeval en letsel
- medisch beheer traject
- klant en huisbezoek en inventarisatie huissituatie
- WA verzekeraar van de veroorzaker
- medische causaliteit; toekennen schadeposten
- onderhandeling schadevergoeding met de WA verzekeraar tegenpartij en vaststellen toekomstschade en voorzieningen

De andere 50% bestaat uit onder meer stukken opvragen en rubriceren, financiële administratie en onderhandelen met de WA verzekeraar. Tevens biedt de opdrachtgever de mogelijkheid één of enkele minder ervaren medewerkers te begeleiden.

JOUW PROFIEL
- Een afgeronde HBO of academisch juridische opleiding, maar ook SJD, MER, BE, Bedrijfskunde of financieel en tenminste HBO werk/denkniveau
- Je hebt tenminste 5 jaar recente en relevante werkervaring als letselschadespecialist in middel en zwaar letsel.
- Je gaat werken op één van de kantoren in Den Bosch, Utrecht, Amsterdam of Zaandam
- Je bent in staat volledig zelfstandig meerdere zaken simultaan te behandelen

JOUW COMPETENTIES
- Harde werker, hoge productiviteit i.c.m. goed prioriteiten kunnen stellen
- Gedisciplineerd, georganiseerd en gestructureerd kunnen werken (dossiers, veel papier, procedures en administratie)
- Klantgericht en ook proces en proceduregericht
- Groot inlevingsvermogen, mede door de levenservaring kan je je inleven in de verschillende partijen met verschillende belangen
- Representatief, komt overtuigend over en hebt een sterke eigen mening
- Een luisterend oor en uitstekende communicatieve eigenschappen

ARBEIDSVOORWAARDEN
De opdrachtgever biedt een uitstekend salaris en onder meer 8% vakantietoeslag, een dertiende maand en een collectieve winstdeling. Daarbij reiskostenvergoeding en collectieve verzekeringen voor zorg en inkomen, een pensioenregeling met slechts een geringe eigen bijdrage.

REAGEER DIRECT!
Wil jij de puntjes op de i zetten van jouw carrière en ben je toe aan de volgende stap? Wil jij 28 tot 40 uur per week werken en heb jij min. 5 jaar recente en relevante ervaring als LETSELSCHADESPECIALIST bij een vergelijkbare organisatie en match jij 100% op deze uitdagende vacature? Email dan direct jouw CV met onderbouwde motivatie aan daniel@benjij100procent.nl en informeer tevens naar het totale pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

< terug naar het overzicht